Innovative Energy Solutions Award 2021 uitgereikt

Op dinsdag 12 oktober 2021 werd op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch de jaarlijkse Innovative Energy Solutions Award uitgereikt. Het bedrijf Dutch Climate Systems ging met hun inzending de ICECUBE als innovatieve oplossing voor vervuilende airco's met de award aan de haal.

De andere genomineerden, die hun innovatie eveneens op het hoofdpodium van het Energie Theater mochten pitchen, waren Borg (voorheen Summerheat Group) met innovatieve thermische energie-opslag en LeafCloud met 'carbon negative cloud hosting'.

De vakjury van de award bestaat uit Mark Meijer (Energy Indeed, voorzitter), Rik Luiten (oprichter kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL), Paul Petersen (directeur van FHI, de federatie van technologiebranches) en Maurits Groen (o.a. mede-oprichter WakaWaka).

De award werd dit jaar uitgereikt in samenwerking met het Ministerie van Defensie. Luitenant-kolonel Edwin Leidelmeijer sprak in een keynote over energie en innovatie bij Defensie en was samen met juryvoorzitter Mark Meijer aanwezig om de award officieel te overhandigen.

Lees hier een interview met Mark Meijer over de award

Vakbeurs Energie
Uitreiking van de award aan Arthur van der Lee van Dutch Climate Systems, met rechts de andere genomineerden, Tim Odenkirchen van Borg en David Kohnstamm van LeafCloud

Mark Meijer - 30 oktober 2021
mark@energyindeed.com

Mark Meijer MSc.
mark@energyindeed.com