Innovative Energy Solutions Award: uitreiking 2022

Op dinsdag 11 oktober 2022 wordt op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch opnieuw de Innovative Energy Solutions Award uitgereikt. De award wordt jaarlijks toegekend aan de meest aansprekende innovatie binnen de energietransitie.

Vorig jaar won het bedrijf Dutch Climate Systems de award met hun inzending de ICECUBE als innovatieve oplossing voor vervuilende airco's. De andere genomineerden, die hun innovatie eveneens op het hoofdpodium van het Energie Theater mochten pitchen, waren Borg (voorheen Summerheat Group) met innovatieve thermische energie-opslag en LeafCloud met 'carbon negative cloud hosting'.

De vakjury van de award bestaat dit jaar uit Mark Meijer (Energy Indeed, voorzitter), Rik Luiten (oprichter kennis- en netwerkgroep Smart Energy NL), Maurits Groen (o.a. mede-oprichter WakaWaka) en Claire Tielens (communicatiemanager NVDE).

Meer informatie

Vakbeurs Energie
Uitreiking van de award van 2021 aan Arthur van der Lee van Dutch Climate Systems, met rechts de andere genomineerden, Tim Odenkirchen van Borg en David Kohnstamm van LeafCloud

Mark Meijer - 12 september 2022
mark@energyindeed.com

Mark Meijer MSc.
mark@energyindeed.com